Novetats de Roller Team per al 2025: La nova Kronos Fit

La marca italiana Roller Team, coneguda per la seva innovació i fiabilitat al sector del caravaning, ens sorprèn una vegada més amb les seves emocionants novetats per al 2025. En aquest article, explorarem a fons la nova gamma Kronos Fit, dissenyada per a aquells que busquen una combinació perfecta d´agilitat i confort sense comprometre l´habitabilitat.

Kronos Fit: Versatilitat i Disseny Compacte

Roller Team ha introduït la Kronos Fit, una sèrie d’autocaravanes que destaquen pel disseny compacte i la capacitat per oferir una experiència de viatge còmoda i pràctica. Aquesta gamma està disponible en tres dissenys de planta amb longituds de 5,99 m, 6,39 mi 6,69 m, adaptant-se així a les necessitats de diferents tipus de viatgers. Amb una amplada exterior de 2,15 m i interior de 2,05 m, i una alçada exterior de 2,85 m i interior de 2,04 m, la Kronos Fit promet agilitat a la carretera i facilitat de maniobra, similar a la d’una furgoneta.

Característiques Destacades de la Kronos Fit

1. Llit Basculant Elèctric: La Kronos Fit inclou un llit basculant rectangular de 190 cm de llarg, amb moviment elèctric en totes les configuracions. A sota del llit basculant hi ha un espai de 190 cm d’alçada i proporciona una habitabilitat comparable a la d’un vehicle estàndard.

2. Eficiència i Maniobrabilitat: Gràcies al seu xassís amb distància entre eixos limitada, la Kronos Fit permet girs i maniobres més fàcils, cosa que facilita arribar a qualsevol destinació sense complicacions. A més a més, la seva estructura aerodinàmica redueix el consum de combustible, fent d’aquesta autocaravana una opció econòmica i ecològica.

3. Distribució i Confort: El disseny acurat dels ambients i l’elecció de materials d’alta qualitat permeten configurar el producte segons les necessitats específiques de cada usuari. Les opcions inclouen llit basculant o menjador, optimitzant lespai disponible i gestionant el pes de manera eficient.

4. Aïllament Tèrmic: Tot i la seva mida compacte, la Kronos Fit no renuncia a l’aïllament tèrmic ia les comoditats d’una autocaravana perfilada. Ofereix una distribució interna funcional, fàcil accés i una gran nevera de 137 litres, assegurant una experiència de viatge còmoda i sense contratemps.

Models de la Gamma Kronos Fit

La gamma Kronos Fit inclou tres models:

1. Kronos Fit 291 P:

El model Kronos Fit 291 P és perfecte per als que busquen una autocaravana compacta sense renunciar al confort. Amb els seus 5,99 metres de longitud, és ideal per maniobrar en espais reduïts, cosa que en facilita l’ús tant en àrees urbanes com en entorns naturals. Aquest model compta amb un llit doble basculant de sèrie, amb l’opció d’afegir un llit addicional per a més flexibilitat. El seu menjador a L és espaiós i còmode, perfecte per a reunions familiars o amb amics. A més, el bany de volum variable i la cuina lineal amb aigüera circular i placa de cocció de 2 fogons garanteixen totes les comoditats de la llar. Destaquen també el climatitzador automàtic, els llums antiboira, la pantalla tàctil de 12 polzades i les càmeres de visió del darrere, que afegeixen seguretat i confort al viatge.

2. Kronos Fit 230 TL:

El Kronos Fit 230 TL, amb 6,39 metres de longitud, ofereix un equilibri perfecte entre espai i maniobrabilitat. Aquest model inclou un llit basculant doble estàndard, ideal per als que busquen un lloc còmode per descansar sense sacrificar espai durant el dia. La taula amb pota plegable elèctricament i el gran armari a la part posterior proporcionen una excel·lent funcionalitat i emmagatzematge. El menjador amb seients encarats és perfecte per gaudir de menjars i moments de relaxació, i la possibilitat de transformar el menjador en un llit de 2 places com a opcional afegeix versatilitat. Aquest model també compta amb climatitzador automàtic, llums antiboira i una cuina ben equipada per satisfer totes les teves necessitats durant el viatge.

3. Kronos Fit 281 P:

El Kronos Fit 281 P és el model més gran de la gamma, amb 6,69 metres de longitud. Ofereix llits bessones del darrere que es poden convertir en un màxim llit de matrimoni, proporcionant una gran flexibilitat i comoditat per als viatgers. Aquest model és ideal per a aquells que busquen un espai més gran sense comprometre la facilitat de maniobra. Igual que els altres models, inclou climatitzador automàtic, llums antiboira i una cuina amb aigüera circular i placa de cocció de 2 fogons. A més, el seu espaiós interior i l’alta qualitat dels materials utilitzats garanteixen una experiència de viatge luxosa i confortable. .jpg”>

 

Equipament i Tecnologia de Vanguardia

Tendal Thule T5200 color antracita (disponible amb el Pack Open Air)

El tendal Thule T5200 és una addició premium per a la teva autocaravana Kronos Fit, dissenyat per oferir la màxima comoditat i protecció durant els teus viatges. Amb el seu elegant color antracita, aquest tendal no només millora l’estètica del vehicle, sinó que també proporciona un refugi perfecte contra el sol i la pluja. Equipat amb robustos braços de ressort, el Thule T5200 garanteix una tensió perfecta de la lona, ​​assegurant una durabilitat i estabilitat superiors. El seu sistema de tancament ràpid i el perfil frontal amb sistema de drenatge integrat en faciliten l’ús i el manteniment. Per a més comoditat, el tendal pot equipar-se amb un motor de 12 V, permetent un accionament elèctric suau i sense esforç. Aquesta funcionalitat avançada i el seu disseny refinat fan del Thule T5200 una elecció excel·lent per a aquells que busquen optimitzar la seva experiència de càmping amb la Kronos Fit.

 

Tapisseries

Equipament de sèrie

La nova autocaravana Kronos Fit 2025 de Roller Team ve equipada amb un conjunt impressionant de característiques de sèrie que garanteixen seguretat, comoditat i tecnologia avançada. Impulsada per un potent motor de 130 CV amb canvi manual i capacitat de 3500 kg, aquesta autocaravana assegura un rendiment robust i fiable a totes les condicions de carretera. Les seves llantes d’acer de 16″ i els coixins de seguretat per a conductor i passatger proporcionen seguretat addicional, complementada per sistemes essencials com ABS/ESP i el Start&Stop.

El dipòsit de gasoil de 70 litres i el regulador de velocitat de creuer amb Intelligent Speed ​​Assist faciliten els viatges llargs, mentre que els fars halògens amb DRL i els llums antiboira milloren la visibilitat. L’activació automàtica dels fars i els eixugaparabrises automàtics, juntament amb el fre de mà elèctric, afegeixen un nivell extra de comoditat i seguretat. A més, la càmera del darrere Ford, connectada directament a la ràdio de 12″, i el sistema de frenada amb mitigació de col·lisió proporcionen una ajuda inavaluable durant la conducció i l’aparcament.

L’equipament de sèrie també inclou assistència per mantenir el carril, reconeixement de senyals de trànsit de velocitat i advertiment de conductor en sentit contrari, tots dissenyats per millorar la seguretat viària. Els sensors d’aparcament davanters i del darrere, juntament amb el sistema de monitorització de la pressió dels pneumàtics, faciliten el maneig en espais reduïts i asseguren una pressió adequada als pneumàtics.

El sistema d’infoentreteniment SYNC 4, amb navegació connectada, control de veu i capacitat per aparellar simultàniament amb dos dispositius, assegura que estiguis sempre connectat. La pantalla tàctil de 12″ i el quadre d’instruments semidigital de 8″ proporcionen una interfície d’usuari moderna i accessible. A més, el mòdem 5G amb actualitzacions sense fil garanteix que el teu Kronos Fit estigui sempre al dia amb les últimes novetats tecnològiques.

La cabina “Frozen White” amb para-xocs negre, el kit de reparacióació de pneumàtics (Fix & Go), el climatitzador automàtic i els retrovisors amb executor elèctric completen un paquet de sèrie que fa del Kronos Fit 2025 una elecció ideal per a aquells que busquen qualitat i tecnologia a la seva autocaravana. Tot això ve inclòs al Pack Ford sense cost addicional, assegurant que tinguis tot el que necessites per a un viatge segur i confortable des del primer dia.

Packs 2025:

Pack KRONOS FIT

Pack xassís KRONOS FIT

Pack habitacle KRONOS FIT

La nova gamma Kronos Fit de Roller Team per al 2025 ofereix una combinació inigualable d’agilitat, confort i tecnologia d’avantguarda. Amb el disseny compacte i eficient, aquestes autocaravanes són ideals tant per als nous aventurers com per als viatgers experimentats que busquen una opció manejable sense renunciar a les comoditats. En els propers articles del nostre bloc, aprofundirem en cadascun dels nous models de Roller Team: Kronos Fit, Kronos, Zefiro i Livingstone. Descobrirem totes les característiques i beneficis que aquests vehicles tenen per oferir, ajudant-te a triar l’autocaravana o el camper que millor s’adapti a les teves necessitats i estil de vida.

Mantent atent i acompanya’ns en aquesta emocionant sèrie d’articles on explorarem tot el que Roller Team té preparat per a tu el 2025. No t’ho perdis!

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found